joi, septembrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

ISU scoate la concurs 16 posturi

ISU Vâlcea desfășoară o campanie de recrutare a candidaților pentru ocuparea a 16 posturi vacante de soldați și gradați profesioniști (servanți), prin încadrare directă.

Pot participa la concurs persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani la data verificării dosarului de recrutare (10 octombrie a.c.) și au absolvit învățământul general obligatoriu.

Cererea de înscriere la concurs, CV-ul, copia actului de identitate și declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare trebuie transmise la adresa de e-mail [email protected], până la data de 20 septembrie a.c., ora 16:00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dosarul de recrutare, cu toate documentele prevăzute în anunțul postat pe hub-ul MAI, la secțiunea CARIERĂ MAI, trebuie transmis până la data de 07 octombrie a.c., ora 16:00, la aceeași adresă de e-mail.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii pentru verificarea existenței unor fobii incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor, astfel:

•         „urcarea pe scară” – pentru verificarea fricii extreme de înălțime. Aceasta presupune urcarea pe o scara culisantă până la nivelul etajului al II-lea al turnului de instrucție, coborârea și revenirea pe sol;

•         „deplasare în subsol întunecat” – pentru verificarea fricii de a fi închis într-o cameră sau într-un spațiu mic sau de întuneric. Constă în parcurgerea unui traseu cu lungimea de 15 metri și lățimea cuprinsă între 2 și 2,5 metri, amenajat în subsolul întunecat al unei clădiri. Candidatul va trece prin acest traseu echipat cu aparatul de respirat cu aer comprimat, având vizorul obturat. Pe parcursul traseului, vor fi amplasate patru obiecte pe care candidații trebuie să le găsească și să le identifice.

Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanțelor fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Probele de concurs se vor susține, în perioada 21-27 octombrie a.c., la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al judeţului Argeş.

Informații despre condițiile de participare la concurs și documentele necesare pentru constituirea dosarelor de candidat au fost afișate la sediul unităţii, pe pagina de Facebook a unității, pe portalul de servicii electronice al MAI: https://hub.mai.gov.ro, la secțiunea CARIERĂ MAI, precum și pe site-ul unității: isuvl.ro – secțiunea Resurse Umane.

Politica