vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Alexandru Crețu, transferat definitiv de la CSU Craiova

Alexandru Crețu a fost transferat oficial de Al-Wehda. Mijlocașul care a evoluat în 123 de partide și a marcat 16 goluri pentru CSU Craiova a fost lăsat de Mihai Rotaru să plece, în Arabia Saudită, unde va câștiga un salariu mult mai bun. Mutarea este una destul de bună pentru trupa din Bănie, care îl putea pierde gratis pe fotbalist, în această vară. Totuși, patronul alb-albaștrilor i-a prelungit contractul mijlocașului, iar acum a obținut o sumă de bani în schimbul acestuia.

Crețu a semnat prelungirea contractului pe încă trei ani de zile. El termina vara asta, mai aveam opțiune pentru un an. A avut oferte de la două echipe din România, mi le-a arătat, erau oferte mai bune decât cea de la Craiova și apreciez mult că și-a dorit să rămână”, a declarat Mihai Rotaru, imediat după ce s-a înțeles cu Alex Crețu, pentru prelungirea contractului.

Alexandru Crețu a ajuns la Craiova, în 2021, după ce a fost adus, gratis, de la FCSB, formație pentru care a evoluat doar în 7 partide. Acum, formația antrenată de Costel Gâlcă urmează să primească 300.000 de euro în schimbul fotbalistului care era titular incontestabil la echipă care se află pe locul al doilea, după primele șapte etape din SuperLigă, cu 14 puncte obținute, după cum notează DigiSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica