sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Rechizite pentru elevii din Severin

Primăria Severin ia măsuri pentru prevenirea abandonului școlar în rândul elevilor din oraș. Copiii vor primi rechizite la începutul anului școlar.

„Venim și în acest an în sprijinul părinților și al copiilor din medii defavorizate oferindu-le rechizitele necesare la începutul anului școlar. Este un proiect implementat la nivelul tuturor școlilor din municipiu, prin care urmărim prevenirea abandonului școlar și ne asigurăm, totodată, că elevii au șanse egale la educație.

Astăzi am vizitat Școala Gimnazială nr. 4 „Petre Sergescu”, unde pregătirile pentru noul an școlar sunt în plină desfășurare, iar pachetele cu rechizite sunt deja pe bănci. Aici am investit în renovarea completă a școlii, inclusiv în achiziționarea de mobilier și toate dotările necesare”, a declarat primarul Marius Screciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aici va fi amenajat și un teren de sport, curtea școlii va fi asfaltată și se va construi o clădire pentru programul after school.

„După finalizarea acestor lucrări, școala va deveni una modernă, la standarde comparabile cu orice instituție de învățământ din Europa.

Investițiile în educație și reducerea abandonului școlar sunt prioritare pentru a construi viitorul tinerilor noștri și pentru a ne asigura că toți copiii au resursele necesare pentru a prospera în învățare”, a mai spus primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Politica