luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

PNL Craiova cere deschiderea bazelor sportive ale școlilor din oraș, pentru copii, în fiecare weekend

Consilierii Locali din partea PNL Craiova sunt nemulțumiți de faptul că ședințele de Consiliu Local, în Bănie, se desfășoară, din ce în ce mai des, online. Astfel, președintele interimar al liberalilor din oraș, Teodor Sas, a anunțat faptul că va organiza câte o conferință de presă, înainte de fiecare ședință lunară a autorităților locale.

Mâine avem o nouă ședință de Consiliu Local, care, din păcate, se va organiza online. De aceea, înainte de fiecare ședință de Consiliu Local, având în vedere lipsa de transparență a actualei administrații, noi o să organizăm conferințe de presă, pentru a dezbate puncte extrem de importante pentru dezvoltarea acestui oraș”, a declarat Teodor Sas.

Prima astfel de conferință a PNL Craiova a avut loc miercuri, iar Adriana Ungureanu a fost prezentă pentru a dezvălui ce propunere au liberalii, pentru următoarea perioadă. Aceștia își doresc deschiderea bazelor sportive școlare din Bănie, pentru copii, în fiecare weekend, poate chiar sub observația unui echipaj al Poliției Locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vrem să propunem deschiderea bazelor sportive ale școlilor, sâmbăta și duminica, cu un echipaj de la Poliția Locală, care să urmărească atent activitatea. Copiii să facă sport pe bazele sportive. Aceste baze au fost făcute, în mare parte, din banii craiovenilor. Deci, ei pot să aibă acces”, a explicat Adriana Ungureanu.

Politica