luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Impresarul lui Andrei Ivan confirmă negocierile pentru transferul atacantului: „Cluburile discută”

Andrei Ivan a spus clar că nu vrea să mai fie rezervă la CSU Craiova. Atacantul și-a pierdut statutul de vedetă, de când Alex Mitriță a revenit în Bănie și a acaparat toată atenția suporterilor, dar și a colegilor, care îl privesc drept un adevărat lider, în vestiar. Odată cu trecerea timpului, Ivan și-a dat seama că Mihai Rotaru continuă să aducă jucători noi în ofensivă și că îi va fi tot mai greu să se impună, mai ales dacă antrenorul va continua să îl țină pe bancă.

Rapid și-a manifestat interesul pentru transferul lui Andrei Ivan, iar atacantul se gândește serios să meargă în Giulești, sub comanda lui Marius Șumudică. Impresarul fotbalistului a confirmat negocierile dintre cluburi, dar nu este convins de faptul că Mihai Rotaru și Dan Șucu vor ajunge la o înțelegere, prea curând.

Impresarul fotbalistului a confirmat discuțiile dintre cele două cluburi: „Momentan, știu că discută cluburile între ele, mai mult de atât nu știu nimic. Vom vedea ce se întâmplă! În acest moment, Andrei Ivan se concentrează pe ceea ce are de făcut pentru Craiova! Am mare încredere în el!”, a declarat Mihai Stan, conform iAMsport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica