duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Haite de câini, pe străzile din Târgu-Jiu

Mai mulți cetățeni din Târgu Jiu au raportat prezența haite de câini pe străzile municipiului. Iubitorii de animale suspectează că ar putea fi vorba de un „atac intenționat”. Cei care ies în oraș seara pot întâlni aceste haite, care au apărut în ultima săptămână. Câinii sunt semnalați în zona stadionului, unde seara se adună mulți copii pentru antrenamente, dar și în Parcul Central, inclusiv în apropierea locurilor de joacă pentru copii. Responsabilii cu strângerea câinilor ar trebui să știe că aceste animale s-au întors în zonele populate după ce au fost eliberate, probabil atrase de hrana pe care oamenii le-o oferă, conform Pandurul.

„S-a dat drumul la câini în mai multe zone ale Târgu Jiului, NESTERILIZAȚI, pentru a se aduna în haită și a face atacuri pentru presă. Au apărut mai multe știri pe tema asta de la presa aservită politic, dar erau doar fake-uri. Se merge pe manipulare si posibil atacuri reale. Vă dați seama de ce sunt în stare? Oamenii politici încearcă orice să scape de opinia publică! Se încearcă o diversiune reală cu câini aruncați ce nu au mai fost văzuți în acele zone. Oamenii sună și semnalează. Atenție, câinii care nu sunt sterilizați și se înmulțesc necontrolat, fără sprijin de campanii de sterilizare din partea Primăriei, pentru a umbla solitar si nu in haită, pot crea panică sau chiar să muște pe cineva! Semnalați haitele noi aruncate în oraș!”, au transmis în spațiul public responsabilii protestului de săptămâna trecută.

Potrivit informațiilor, câinii au fost văzuți în diferite zone ale orașului și se presupune că provin din adăpostul public. Responsabilii cu ridicarea câinilor îi cauta cel mai probabil ziua, dar câinii parcă au învățat deja programul hingherilor și își fac apariția doar noaptea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica