marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

O primărie din Gorj, în impas economic

Problemele au apărut după ce doi angajați din Compartimentul Contabilitate au fost implicați într-un accident rutier

Situația financiară a Primăriei Borăscu se confruntă cu dificultăți serioase, iar primarul localității depune eforturi pentru a o stabiliza. Problemele au apărut după ce doi angajați din Compartimentul Contabilitate au fost implicați într-un accident rutier în urmă cu două luni. Atât contabilul, cât și contabila primăriei se află în concediu medical, recuperându-se după traumatismele grave suferite în urma incidentului, conform Pandurul.

„Accidentul s-a întâmplat acum doua luni când contabilul și contabila primăriei se întorceau de la Trezorerie de la Motru și, din cauza căldurii, contabilului i s-au făcut rău la volan. Au făcut accident și au fost destul de grav răniți, contabila a fost în comă, cu lovituri puternice la cap. Noi așteptăm să se refacă și să revină la primărie”, a povestit Constantin Țucu, primarul din comuna Borăscu.

În acest context, activitatea economică la primărie este data peste cap: „Vă dați seama ce probleme avem la primărie. Ne descurcăm extraordinar de greu. Am fost nevoiți să apelăm la ajutorul unei firme specializate că să deblocăm situația, să ne facă ordine de plată, să facem plăți, să virăm salarii. Este ingrozitor de greu”, a mai spus edilul din comuna Borăscu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Pandurul.

Politica