miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Nicolae Ciucă: Doljul va rămâne pentru mine “acasă”, județul meu de suflet

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal: „Doljul va rămâne pentru mine “acasă”, județul meu de suflet, locul unde mi-am petrecut copilăria și tinerețea. Din păcate, astăzi, vedem că Dolj, Olt și Gorj au fost condamnate la subdezvoltare de indivizi și partide care au pus pe primul loc interesele lor politice, și nu nevoile comunităților. Obiectivul meu este clar: cât timp voi rămâne în politică, voi face tot ce-mi stă în putință pentru a aduce dezvoltare și prosperitate în toate regiunile țării.

PNL a demonstrat că se pot face lucruri mărețe în doar cinci ani de guvernare: investițiile în infrastructură, creșterea economică și absorbția fondurilor europene sunt dovezi clare. Dar și creșterile de pensii și venituri. Guvernul trebuie să continue să fie un partener al mediului de afaceri, pentru că investițiile înseamnă prosperitate, locuri de muncă și, implicit, un nivel de trai mai bun. Și acesta trebuie să fie singurul nostru țel: binele românilor și dezvoltarea României.

Investițiile prin Programul Național „Anghel Saligny” aduc oamenilor din comunitățile mici o creștere a calității vieții pe care o așteaptă și pe care o merită. Am vizitat comuna Predești, jud. Dolj, unde este în derulare un proiect finanțat prin acest program, ce prevede conectarea tuturor locuitorilor la o rețea de apă curentă și de canalizare. În plus, stația de epurare va păstra curate stratul freatic și apele de suprafață din apropiere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lucrările sunt foarte avansate, proiectul fiind finalizat aproape 80%. Programul „Anghel Saligny” a fost creat de PNL pentru a ajuta orașele mici și localitățile rurale să își rezolve probleme ce țin de infrastructura de transport ori de utilități. De asemenea, împreună cu primarul liberal Florian Șerban, am mai vizitat o școală pe care a construit-o în localitate și o fermă zootehnică din apropiere.

În 9 iunie, colegul meu Florian a fost reconfirmat în funcție cu peste 90% dintre voturile alegătorilor din Predești, fiind printre aleșii locali PNL cu cel mai bun scor din țară. Îi urez multe succese administrative în următorii patru ani!

Munca și dedicarea pentru oamenii locului fac din aleșii liberali campioni ai dezvoltării. La fiecare reuniune cu primarii noștri sau cu organizațiile din teritoriu, le spun să acceseze fonduri europene și bani de la bugetul național. Este datoria noastră, a celor aleși, să muncim pentru fiecare familie din România!

Politica