miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Motive de îngrijorare pentru CSU Craiova: Jovan Markovic s-a accidentat grav

Claudiu Rotar, unul dintre acționarii clubului Hermannstadt, a anunțat faptul că Jovan Markovic s-a accidentat grav și va avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Șefii formației din Sibiu și Mihai Rotaru s-au consultat și au hotărât că este mai bine ca fotbalistul să fie trimis în Italia, pentru operație.

„Din păcate, acest băiat a avut mare ghinion. În etapa a doua Jovan a făcut o alunecare și i-a rămas genunchiul sub el. După analize, dar și după ce am discutat și cu domnul Mihai Rotaru, am convenit împreună ca Markovic să meargă în Italia să se opereze la menisc. Intervenția chirugicală o să fi suportată de către clubul nostru. Așa este normal și nu vreau să ne auzim alte vorbe”, a spus Claudiu Rotar, pentru ProSport.

Jovan Markovic spera să prindă cât mai multe meciuri la Hermannstadt și să revină la CSU Craiova mai puternic. Atacantul nu a mai intrat în planurile lui Costel Gâlcă, iar acum, antrenorul alb-albaștrilor a rămas doar cu un singur vârf în lot: Elvir Koljic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Știu că au fost mai multe oferte pentru mine, la Sibiu mi-a plăcut că m-au dorit cel mai mult, așa că era normal să vin aici. Discuțiile să vin la FC Hermannstadt sunt de circa două săptămâni, mă bucur că ele s-au materializat” a declarat Markovic pentru Ora de Sibiu. 

Politica