miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

FCU Craiova forțează promovarea cu Mihai Răduț în echipă

Mihai Răduț a semnat un contract valabil pe o perioada de un an cu FCU 1948. Anunțul a fost făcut de clubul patronat de Adrian Mititelu, luni, după ce finanțatorul alb-albaștrilor și-a dat seama de faptul că nu are un lot suficient de puternic pentru a promova fără probleme.

Jucătorul oltean, originar din Slatina, evoluează pe postul de mijlocaș central. Mihai Răduț are 34 de ani, o înălțime de 1,79 m și este jucător de picior drept. În trecut, el a jucat la Sporting U19 (Portugalia), Curtea de Argeș, Steaua București, Pandurii Târgu-Jiu, Hatta Club (Emiratele Arabe Unite), Lech Poznan (Polonia), Astra Giurgiu, Aris Limassol (Cipriu) și FC Voluntari.

Mihai Răduț a jucat în peste 200 de meciuri în SuperLiga României. La nivel internațional, Mihai Răduț a evoluat în două partide, împotriva Ucrainei și Honduras.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jucătorul oltean are în palmares un titlu de campion și o cupă a României. Mult succes, Mihai! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948”, este mesajul clubului din Bănie.

Politica