sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Momentul de cultură la congresul PSD: Tudose a citat din Platon

Europarlamentarul Mihai Tudose a fost sâmbătă protagonistul momentului cultural la congresul PSD. El a făcut o trimitere la filosoful grec Platon, amintind în discursul său de mitul peșterii din ”Republica” atunci când a ironizat cartea scrisă de liderul PNL Nicolae Ciucă.

”Ca să ieșim din zona aia de cărți, plecând de la benzile desenate cu umbre, îl invoc pe Platon: ne-au băgat într-o peșteră când au guvernat, ne-au aratat pe pereți umbra deformată a realității. Haideți să terminăm cu chestia asta, trebuie ca după 10 ani să ieșim din peșteră să vedem realitatea”, a spus Tudose la congres, potrivit g4media.ro

Fostul premier Tudose a fost ales, sâmbătă, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. El face parte din echipa de conducere a PSD formată din: Sorin Grindeanu și Daniel Băluță – prim-vicepreședinți și Paul Stănescu – secretar general.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tudose a absolvit facultatea de drept la Universitatea Dimitrie Cantemir, după care a făcut mai multe cursuri postuniversitare la SNSPA și la Academia de Informații a SRI.

Foto: arhivă

Politica