vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Un jandarm aflat în timpul liber a prins un tâlhar, pe o stradă din Drobeta Turnu Severin

Un jandarm aflat în timpul liber a intervenit pentru prinderea autorului unei tâlhării. Incidentul s-a petrecut, vineri seara, pe strada ,,I.C. Brătianu” din municipiul Drobeta Turnu Severin. Plutonierul Păcală Mircea a intervenit imediat, când a văzut că este nevoie de ajutorul lui, după cum informează Jandarmeria Mehedinți.

Acesta era în trafic și a observat un bărbat în vârstă de aproximativ 75 de ani căzut pe asfalt și lovit la mână în timp ce era agresat de un tânăr, motiv pentru care Mircea a oprit să vadă despre ce este vorba și să acorde ajutor. După ce și-a declinat identitatea, subofițerul a aflat că victima a fost lovită și deposedată de o sumă de bani, moment în care suspectul a devenit agresiv atât verbal, cât și fizic. Subofițerul a procedat la imobilizarea persoanei în cauză și a solicitat sprijin echipajului de intervenție dar și ambulanța pentru acordarea îngrijirilor medicale bărbatului lovit. În acest caz verificările sunt continuate de IPJ Mehedinți”, se arată într-un comunicat al jandarmilor mehedințeni.

Plutonierul Păcală Mircea este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, iar din anul 2022 își desfășoară activitatea la Detașamentul Mobil din cadrul Jandarmeriei Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Felicitări, Mircea! Ne mândrim cu astfel de colegi!”, au transmis colegii săi.

Politica