sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Ianis Hagi, dorit la CSU Craiova. Antrenorul alb-albaștrilor a confirmat

Costel Gâlcă a auzit de interesul celor de la Rapid, pentru transferul lui Ianis Hagi și a reacționat. Antrenorul de la CSU Craiova spune că și echipa pe care el o antrenează are un loc pentru fiul „Regelui”: „Și Universitatea Craiova ar fi interesată de un jucător cum este Ianis Hagi”, a declarat Costel Gâlcă, înaintea meciului cu Dinamo.

Impresarul care cunoaște foarte bine situația lui Ianis Hagi a explicat situația mijlocașului. Giovanni Becali spune că orice este posibil în fotbal și că un transfer al jucătorului la Rapid nu ar fi imposibil. Cel mai probabil, aceeași regulă se aplică și în cazul celor de la CSU Craiova. Dacă Gică Hagi nu a reușit să ajungă la Craiova ca și fotbalist, fiul acestuia ar avea această șansă.

(n.r. – ar putea ajunge Ianis Hagi la Rapid?) În fotbal, e posibil orice, dar mai multe n-aș putea spune. Din punctul de vedere al Rapidului, ar fi o afacere bună. Din punctul de vedere al jucătorului, ar fi o întoarcere de unde a plecat. (n.r. – Gică Hagi ar fi de acord cu acest transfer?) Asta nu pot să știu, ar trebui să-l întrebați pe Gică”, a transmis Giovanni Becali, conform Sportpesurse.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica