sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă e dispus să renunțe la Mitriță, Ivan și Nicușor Bancu: „Dacă se plătește o sumă corectă”

Costel Gâlcă spune că era pus în temă cu posibilele plecări de la CSU Craiova. Antrenorul era pregătit să îi piardă pe Alex Mitriță, Andrei Ivan și Nicușor Bancu. Momentan, doar unul dintre acești trei jucători poate să părăsească trupa din Bănie. Este vorba despre Ivan, atacantul dorit de Rapid.

Nu este nimic concret, în fotbal dacă se plătește o sumă corectă poate să plece. Era unul dintre jucătorii care putea să plece și știam asta din această vară, este apt pentru sâmbătă. Prelungirea contractului a fost o decizie foarte bună pentru noi și pentru el (n.r. – Alex Mitriță). Este clar că dacă va pleca de aici, va pleca pe mai mulți bani și la o echipă mult mai bună în Europa. Știam că exista posibilitatea să plece, cum a fost și în cazul lui Ivan și Bancu”, a declarat Costel Gâlcă, înaintea meciului cu Dinamo.

Nicușor Bancu este singurul fotbalist important de la CSU Craiova despre care nu s-a vorbit că ar putea pleca. El s-a dedicat total pentru trupa din Bănie. Și-a rupt picioarele la propriu în tricoul alb-albastru, a purtat banderola în cele mai dificile partide și a suportat mii de critici, atât în Bănie, cât și la echipa națională. Totuși, a rămas un jucător respectuos și a demonstrat că este cel mai valoros fundaș stânga din fotbalul românesc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica