duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Tânăr reținut după ce a lovit cu o bâtă în cap un bărbat la Ghioroiu

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost arestat după ce a lovit cu o bâtă din lemn un bărbat, de 37 de ani. Conflictul a avut loc în localitatea Ghioroiu.

„În fapt, la data de 20 august 2024, în jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Ghioroiu, a avut loc un conflict între două persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un bărbat, de 37 de ani, ar fi fost lovit cu o bâtă din lemn, în zona capului, de către un tânăr în vârstă de 22 ani, din aceeași localitate. În urma conflictului, bărbatul a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Ieri, 21 august a.c., în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procuroului de caz, față de tânărul de 22 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj”, au comunicat polițiștii vâlceni.

În cursul zilei de azi, tânărul reținut urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești în vederea dispunerii unei măsuri legale față de acesta, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica