duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Neagoe și Cârțu salută instalarea lui Șumudică la Rapid

Marius Șumudică a fost ales drept noul antrenor de la Rapid București. Dan Șucu a ajuns la concluzia că doar un adevărat rapidist poate redresa situația la clubul din Giulești. Noul tehnician preia o muncă începută de Lennon, în această vară și nu va avea o misiune ușoară, pentru că trupa din Capitală nu arată foarte bine, momentan.

Sorin Cârțu crede că Dan Șucu trebuia să îl cheme pe Marius Șumudică în ajutor mai devreme: „Șumudică trebuia mai de mult timp pus la Rapid. Mi-e amic, n-o să vorbesc împotriva lui, dar era soluția viabilă dinainte să-l pună pe Lennon. N-am înțeles deloc mișcarea cu Lennon. Șumudică e făcut pentru Rapid, cred că va avea reușite”, a spus Sorin Cârțu, la DigiSport.

Un alt fost antrenor de la CSU Craiova, Eugen Neagoe, este și el de aceeași părere. Tehnicianul nu s-a ferit de cuvinte când a venit vorba de Lennon: „Am vorbit cu un prieten din Serbia, azi m-a sunat, de la Belgrad. I-am spus, de când a semnat Lennon cu Rapidul, că nu va rezista mai mult de patru etape, că nu cunoaște fotbalul de la noi. Jos pălăria pentru trofeele pe care le-a câștigat, dar atunci Rangers nu exista, Celtic juca singură în campionat. El a fost la Omonia Nicosia, înainte de a veni la Rapid. Eu am jucat acolo. Mi-a spus un fost coleg de-al meu că erau toți dezamăgiți de ce s-a întâmplat acolo, cât a antrenat Lennon. A rezistat șase etape la Rapid, mult. Echipa nu juca nimic, eu nu am văzut de foarte mult Rapidul jucând așa de slab”, a declarat Eugen Neagoe, la ProSport Live.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Neagoe și Cârțu au antrenat la Craiova înainte de implicarea lui Mihai Rotaru în fotbal, dar și când omul de afaceri a început să investească în trupa din Bănie. Patronul celor de la CSU Craiova este prieten cu Marius Șumudică, dar nu l-a adus niciodată pe acesta pe banca alb-albaștrilor, chiar dacă i-a promis că va avea această șansă.

Politica