duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Candidatura lui Tiutiu, validată deși nu a semnat o adeziune la PNL

Candidatura primarului din Nicolae Titulescu, Florin Tiutiu, pe lista liberalilor pentru alegerile parlamentare a fost validată de partid. Aceasta, deși edilul nu a semnat o adeziune la PNL, pentru a nu-și pierde mandatul de primar. El a fost ales din partea PSD.

„Într-un format oficial al Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal – Filiala Olt, colegii mei au votat în unanimitate candidatura domnului Florin Tiutiu pentru funcția de parlamentar pentru Camera Deputaților în județul Olt, din partea Partidului Naționale Liberal. Urmează, din punct de vedere procedural, ca domnul Florin Tiutiu și ca, de fapt, lista Partidului Național Liberal să fie validată în structurile și forurile superioare de conducere ale Partidului Național Liberal – Filiala Olt, respectiv Comitetul Director Județean și Comitetul de Coordonare Județean. Acești pași procedurali vor avea loc în perioada imediat următoare. Iar pasul final – lista va fi validată de către Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal, cred eu, în decurs de două, trei săptămâni.

Partidul Național Liberal își propune ca până la finalul lunii septembrie să aibă deja toate listele parlamentare validate, deoarece urmează precampania, o perioadă extrem de scurtă, în care Partidul Național Liberal trebuie să-și facă cunoscute figurile ce candidează din partea lui”, a declarat Gigel Știrbu, președintele PNL Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nicolae Tiutiu a declarat, la rândul său: „Vreau să terminăm cu acel mit, că eu, primarul comunei Nicolae Titulescu, candidat din partea PSD la primăria comunei Nicolae Titulescu și câștigător pentru al șaselea mandat, m-am autopropus să fiu candidatul PNL la Camera Deputaților, lucru total neadevărat. Toată această deschidere și propunere a venit din partea conducerii PNL”.

Politica