sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova îl cedează pe Andrei Ivan la o altă echipă din Liga 1

CSU Craiova are deja un lot puternic, iar ofensiva alb-albaștrilor pare imbatabilă. Costel Gâlcă a reușit să formeze un grup puternic, din care fac pare fotbaliști de calitate, tehnici, puternici și rapizi. Astfel, trupa din Bănie se poate despărți de unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani. Este vorba despre Andrei Ivan.

Atacantul nu mai este om de bază la CSU Craiova, de când Alex Mitirță s-a întors și i-a recucerit pe olteni. Nici măcar Costel Gâlcă, antrenorul care l-a dorit la Espanyol, nu a reușit să îl facă pe Ivan să revină la forma lui maximă. Astfel, jucătorul poate ajunge la o altă echipă importantă din Liga 1.

Marius Șumudică a semnat cu Rapid și vrea să facă două transferuri spectaculoase. Antrenorul îi vrea pe Andrei Ivan și Ianis Hagi. Conform DigiSport, Costel Gâlcă și-a dat acordul pentru o plecare a lui Ivan în această vară. Totodată, Craiova ar fi decisă să-l cedeze pe Andrei Ivan la Rapid, iar transferul lui se poate realiza pentru suma de 1.300.000 de euro, scrie golazo.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dumitru Dragomir crede că Rapid ar da lovitura cu aceste două mutări: „Ianis Hagi și Andrei Ivan la Rapid? Pfai, ce fotbaliști! Sunt de Rapid, normal. Ar fi două transferuri foarte bune. Șumudică i-ar putea convinge și să îi facă să joace. Dar Ianis sigur nu vine! Vă spun eu sută la sută. Nu se întoarce în România. Nu vreau să dau mai multe detalii”, a declarat Mitică Dragomir, pentru ProSport.

Andrei Ivan putea fi util pentru CSU Craiova, în meciul cu Dinamo. Fotbalistul a revenit după o accidentare și nu era sigur dacă va fi folosit. Acum, după ce negocierile dintre Dan Șucu și Mihai Rotaru au fost dezvăluite, situația se complică și sunt șanse mici ca jucătorul să fie trimis în teren de Costel Gâlcă.

Dinamoviștii de vor bucura dacă Rapid reușește să facă transferul până la finalul săptămânii. Andrei Ivan a reuşit să înscrie nu mai puţin de opt goluri în poarta trupei din „Ştefan cel Mare”, în ultimii ani.

Politica