luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Yassine Bahassa a semnat cu o nouă echipă

Yassine Bahassa și-a găsit echipă. Dorit de mai multe formații din Liga 1, după plecarea de la FCU Craiova, fotbalistul a ajuns să semneze cu Nea Salamis Famagusta. Ciprioții au oficializat transferul și au anunțat că jucătorul va evolua pentru ei timp de un sezon.

Anunț privind acordul de principiu cu atacantul de bandă Yassine Bahassa. Consiliul de Administrație al clubului NEA SALAMINA FAMAGUSTA anunță încheierea unui acord de principiu cu atacantul de bandă din Franța, Yassine Bahassa, pentru sezonul fotbalistic 2024-2025.

Yassine Bahassa a jucat în perioada 2022-2023 la FC U Craiova 1948 din România, unde a înregistrat 76 de apariții, marcând 8 goluri și oferind 13 pase decisive. Jucătorul este așteptat în Cipru în zilele următoare pentru examenele medicale de rutină, urmând ca apoi să fie oficializat acordul. Biroul de Presă și Comunicare al NEA SALAMINA FAMAGUSTA”, a fost anunțul clubului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bahassa a fost unul dintre cei mai valoroși fotbaliști pe care Adrian Mititelu i-a adus la FCU Craiova și în fotbalul românesc. El a reușit să impresioneze în tricoul alb-albastru, alături de Bauza, Baeten și Compagno. Acum, niciunul dintre acești jucători nu se mai află în Bănie.

Politica