luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Adolescent înecat în Dunăre, la Corabia

Un adolescent de 16 ani s-a înecat în Dunăre, la Corabia. S-a întâmplat în noaptea de luni spre marți.
Băiatul se afla împreună cu doi prieteni. Voia să adune scoici. A căzut în apă și, pentru că nu ar fi știut să înoate, nu a mai reușit să iasă.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt au fost anunțate la miezul nopții de dispariția băiatului, din Corabia, în apele fluviului.

„Echipaje din cadrul Gărzii Vișina, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale complexe, prevăzute cu accesorii pentru căutare-salvare și dispozitive pentru iluminat, două ambarcațiuni cu motor și două autospeciale pentru primă intervenție, cu sprijinul scafandrilor din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Giurgiu, Teleorman și Mehedinți, au intervenit noaptea trecută, în orașul Corabia, zona portului, pentru căutarea unui adolescent înecat în Dunăre.

Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 00.00, imediat fiind începute căutările pe luciul apei, cu ajutorul ambarcațiunilor cu motor și a accesoriilor specifice, concomitent fiind alertate echipajele de scafandri”, potrivi ISU Olt.
După patru ore de căutări, trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de echipele de scafandri, la aproximativ opt metri de mal, adâncimea apei fiind de aproape 2.5 metri. „Din păcate, echipajele medicale prezente la locul evenimentului nu au putut decât să constate decesul victimei”, au mai precizat reprezentanții ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova


Politica