miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Primăria pregătește Revelionul 2024 – 2025. Cine urcă pe scenă în fața craiovenilor

Primăria Craiova pregătește deja Revelionul 2024 – 2025. Autoritățile local au anunțat faptul că sunt în căutare de servicii pentru organizarea evenimentului ce va începe în data de 31.12.2014, la ora 20:00 și se va încheia pe 01.01.2025, ora 01:30, pe strada A.I. Cuza, în zona Universității din Craiova.

Suma pregătită pentru acest eveniment este de 657.525 lei. Nu orice firmă va putea să se ocupe de organizarea Revelionului pentru craioveni. Primăria solicită experiență, dar și acte care să o demonstreze.

Experiență specifică a coordonatorului de contract: minim 2 proiecte/ contracte având ca obiect organizare de evenimente culturale/artistice sau similare din punct de vedere al utilităţii şi/sau complexității în cadrul cărora a îndeplinit aceleaşi activități cu cele pe care urmează să le îndeplinească în contract. În cadrul propunerii tehnice, ofertanții vor prezenta: Documente suport relevante care atestă experiența specifică a expertului cheie propus (coordonator de contract): fişă de post, contract de muncă, recomandare sau orice alte documente similare; Documente care să probeze modul în care va fi asigurată participarea persoanei propuse în cadrul contractului (contract individual de muncă/Revisal, în cazul în care aceasta este salariată a ofertantului; în situația în care la data limită de depunere a ofertelor persoana nominalizată nu este salariată a ofertantului, se va prezenta o declarație de disponibilitate semnată de aceasta)”, se specifică în caietul de sarcini.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, autoritățile locale au și anumite cerințe cu privire la artiștii care ar trebui să urce pe scenă, de Revelion, în fața craiovenilor. Chiar și pentru program a fost făcut un plan inițial, de care va fi nevoie să se țină cont.

Artişti solicitați de Primărie:

  • a) DJ Emil Safta – prestaţie cu durata de 60 minute
  • b) Andrei Bănuță & Band- prestaţie cu durata de 45 minute
  • c) Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu – prestație cu durata de 80 de minute
  • d) Killa Fonic, prestație cu durata de 45 minute
  • e) Cosmin Dolea – MC de notorietate locală

Propunerea de program pentru Revelion Craiova 2024-2025:

  • 20.00-20:40 muzică ambientală la scenă
  • 20:40-20:50 MC
  • 20:50-21:50 DJ Emil Safta
  • 21:50-22:00 MC
  • 22:00-22:45 Andrei Bănuță & Band
  • 22:45-22:55 MC
  • 22:55 00:20 Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu (orele 00:00 – 5 minute spectacol piromuzical)
  • 00:20-00:30 MC
  • 00:30 01.15 Killa Fonic
  • 01:15 01:25 MC

Printre altele, Primăria vrea Sceno-tehnică pentru eveniment live în aer liber, adecvată unui număr de peste 30 000 de spectatori, cu dotările la scenă aferente, precum şi alte servicii necesare pentru realizarea de spectacole live.

Se va avea în vedere adaptarea scenei la condițiile meteo, scenă modulară acoperită cu dimensiunile podinei de minim 14 m deschidere x 12 m adâncime și înălțime de 10 m, dotată cu trussing aluminiu, scări de acces, maşini de fum, efecte speciale de lumini, sistem de ancorare, scenă, sisteme profesionale de sunet de minim 100 kw adaptate la specificul zonei unde va fi amplasată scena și care să includă boxe de întârziere, pentru zona dintre Teatrul Național Marin Sorescu şi Primăria Craiova str. A.I. Cuza. Având în vedere şi prezenţa unui DJ în cadrul spectacolului, prestatorul trebuie să asigure şi amplasarea echipamentelor specifice acestui gen muzical, cum ar fi DJ Booth”, se mai menționează în caietul de sarcini.

Totodată, autoritățile locale cer și un spectacol piromuzical, care să fie realizat cu ajutorul unui sistem de tragere digital, prin care se pot sincroniza efectele pirotehnice cu fundalul sonor. Artificiile piromuzicale sunt proiectate în corelație cu fundalul muzical şi tema evenimentului, astfel efectele lansate reflectă tonul şi stilul de muzică.

Beneficiarul, prin reprezentanții săi, are dreptul de a verifica modul de prestare a serviciilor pentru a stabili conformitatea lor cu prevederile Caietului de Sarcini şi din propunerea tehnică. La finalizarea prestării serviciilor, Prestatorul va prezenta un Raport de Activitate ce va conține detaliile referitoare la desfăşurarea evenimentului şi va fi însoțit de toate dovezile foto, video, audio, privind efectuarea serviciilor prestate, conform caietului de sarcini. Raportul de Activitate astfel menționat va sta la baza încheierii Procesului Verbal de recepție cantitativă calitativă, semnat de ambele părți. Plata se va efectua în termen de 30 de zile de la data comunicării facturii electronice către autoritatea contractantă în sistemul național privind factura electronică Ro e- factura, conform prevederilor OUG nr.120/2021, cu modificările și completările ulterioare, precum şi în baza Raportului de activitate şi a Procesului Verbal de recepție”, explică Primăria.

Conform detaliilor notate în caietul de sarcini, ofertantul va exprima prețul total în lei, fără TVA și detaliat pe fiecare tip de serviciu. Prețul ofertat va cuprinde toate cheltuielile generate de prestarea serviciilor conform cerințelor din caietul de sarcini, inclusiv onorariile, taxele aferente etc. Din partea Autorității contractante va fi desemnată o persoană care va ține legătura cu reprezentanții Prestatorului. Informațiile necesare realizării materialelor de promovare vor fi transmise de Autoritatea contractantă, acolo unde este cazul. La finalul derulării serviciilor, Prestatorul va înainta un Raport de activitate ce va conține detaliile referitoare la desfăşurarea evenimentului şi va fi însoțit de toate dovezile foto, video, audio, privind efectuarea serviciilor prestate, conform caietului de sarcini. Raportul de Activitate va sta la baza încheierii Procesului Verbal de recepție cantitativă/calitativă, semnat de ambele părți.

Politica