luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru i-a pus sechestru pe casă lui Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a pierdut litigiul cu Universitatea Craiova, care l-a dat în judecată pentru că nu a plătit suma din clauza de reziliere a contractului pe care a activat-o anul trecut pentru a pleca la Al-Tai.

Antrenorul încă îi datorează bani lui Mihai Rotaru și, cum încă nu a făcut plata, patronul Universității Craiova i-a pus sechestru pe o parte a vilei din Snagov pe care o deține împreună cu Anamaria Prodan, scrie Digi Sport.

Universitatea Craiova trebuie să primească 200.000 de euro de la Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a „rupt” contractul cu clubul, în septembrie anul trecut, prin activarea clauzei de reziliere în valoare de 200.000 de euro, însă nu a mai făcut plata.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Clubul din Bănie l-a dat în judecată și a avut câștig de cauză. Până la achitarea datoriei, Laurențiu Reghecampf nu mai are dreptul să antreneze în România.

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf nu are de gând să plătească, iar ea ia în calcul să cumpere la licitație partea de casă pe care a fost pus sechestru.

”Săracul nu a avut niciodată mai mult de două case cu mine, pe una s-a pus sechestru, după cum știi, iar partea lui a fost scoasă la licitație.

Vine cineva, se roagă de el să plătească datoriile făcute peste tot, de data aceasta la Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Nu vrea să plătească, Mihai Rotaru a câștigat procesul. Ce a făcut el în toată viața asta? O casă în America, una la Snagov, din milioane făcute. Mă opresc aici”, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul ”Gând la Gând cu Teo”.

Foto: arhivă

Politica