sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Iubitul „Doamnei cu coasa” de la Spitalul Pantelimon, găsit inconștient

Iubitul femeii apare în referatul privind propunerea de arestare preventivă întocmit de procurori

Iubitul Mariei Miron, una dintre cele două doctorițe arestate în cazul deceselor suspecte din secția ATI a Spitalului „Sf. Pantelimon” din București, a încercat să se sinucidă vineri într-o toaletă publică din Brașov.

Medicul colonel Cristian Laurențiu Pleșa a fost găsit într-o toaletă publică din Piața Sfântul Ioan din Brașov de o persoană care a alertat imediat autoritățile prin apel la 112, relatează Adevărul.ro. Din primele informații, conform anchetatorilor, se pare că acesta își făcuse o perfuzie în care cel mai probabil pusese Midazolam, lângă el fiind găsite mai multe fiole inscripționate cu numele acestui medicament, notează Libertatea.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au identificat pe bărbat, descoperind asupra sa inclusiv un ecuson medical din care reieșea că este medic ATI. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Brașov, în stare gravă. Conform gândul.ro, numele doctorului Pleșa apare în referatul privind propunerea de arestare preventivă întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București pe numele celor două doctorițe de la Spitalul Sf. Pantelimon. El a fost interceptat în timp ce vorbea cu iubita lui, Maria Miron, poreclită de colegii de la Spitalul „Sf.Pantelimon” „Doamna cu coasa”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica