sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova a învins categoric pe Gloria Buzău: „Un meci complicat”

După 5 etape jucate, echipa antrenată de Costel Gâlcă se află pe primul loc în Liga 1, fără înfrângere

CSU Craiova a învins-o categoric pe Gloria Buzău, cu 5-1, în etapa a șasea din SuperLiga României. Echipa antrenată de Constantin Gâlcă a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, grație reușitelor lui Maldonado și Bană, în minutele 35 și 45.

După pauză, Universitatea Craiova a continuat să domine meciul, iar Alexandru Mitriță a dus scorul la 3-0 în minutul 63. „Piticul” a ajuns astfel la cinci goluri în acest campionat, după reușita sa împotriva echipei din Buzău. În repriza a doua, Budescu, intrat pe teren, a înscris un superb gol și a redus diferența cu patru minute înainte, dar oaspeții nu au reușit să facă mai mult, conform DigiSport.

Mekvabishvili (73) și Căpățînă (84) au înscris și ei pentru a stabili rezultatul final de 5-1. După acest meci, Universitatea Craiova a acumulat 14 puncte, cu un golaveraj de +9, și se află pe primul loc în SuperLigă. În schimb, Gloria Buzău ocupă locul 12, având 5 puncte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După 5 etape jucate, echipa antrenată de Costel Gâlcă se află pe primul loc în Liga 1, fără înfrângere. Cele 11 puncte au fost acumulate din trei victorii și două remize. În schimb, nou-promovata Gloria Buzău este pe locul 11, cu 5 puncte. Totuși, elevii lui Prepeliță au șansa să avanseze în zona de play-off dacă vor câștiga meciul din această seară.

”Va fi un meci complicat, pe hârtie suntem favoriţi, dar, cum am spus de fiecare dată, trebuie să demonstrăm în teren şi să câştigăm meciurile. Buzăul este o echipă bine organizată, e rapidă pe tranziţie, construiește de jos, se asociază bine între linii, caută foarte mult să atragă adversarul, să joace în spaţiu, să vină pe mingea a doua.

De noi depinde cum putem să ne impunem pe faza de atac, pentru că este foarte important să marcăm, fiindcă suntem datori în faţa porţii. Suntem toţi apţi pentru joc, mai puţin Ivan. Şi Screciu a intrat cu noi, nu mai este accidentat, dar nu este sută la sută să intre în meci. Mai sunt mici probleme, dar suntem bine în general”, a declarat Costel Gâlcă la conferința de presă premergătoare partidei. 

Politica