sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Accident mortal în Mehedinți

Update/ Potrivit IPJ Mehedinți, cel care și-a pierdut viața avea 23 ani.

„La data de 16 august a.c., ora 14.39, pe DN 56 A, în localitatea Vânători, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști Serviciului Rutier s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în localitatea Vânători, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcție de mers către stânga și ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Cujmir, ce se angajase în depășire.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din impact, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a ricoșat într-un pod din beton.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 23 de ani și vătămare corporală a bărbatului de 35 de ani.

Șoferul de 35 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.” – IPJ Mehedinți

___

Un bărbat de 35 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier produs pe DN 56A, în Vânători, Mehedinți. Echipajele ISU au intervenit la fața locului.

„La locul evenimentului a fost direcționat și un echipaj SAJ. La sosirea pompierilor, o persoană inconștientă se afla în stop cardio-respirator. S-au aplicat de urgență manevrele de resuscitare bărbatului în vârstă de aproximativ 35 de ani. În ciuda eforturilor făcute de salvatori, victima a fost declarată decedată la locul accidentului de către medicul SAJ. Cea de-a doua victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 36 ani, a fost evaluată de către echipajul SMURD, ulterior refuzând transportul la spital. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.”- ISU Mehedinți

Politica