vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Sam Smith, mesaj pentru România după recitalul său la UNTOLD 2024

Sam Smith a schimbat mai multe rochii pe scenă, iar la un moment dat a purtat și o ținută cu steagul comunității LGBT

Sam Smith a făcut primele declarații după recitalul său la UNTOLD 2024, festivalul din Cluj-Napoca, desfășurat între 8 și 11 august. Aparițiile sale pe scena festivalului au fost lăudate de mulți fani, dar au stârnit și critici pe rețelele de socializare.

Printre cei mai așteptați artiști la UNTOLD 2024, alături de Lenny Kravitz, Martin Garrix și Salvatore Ganacci, s-a numărat și Sam Smith. Sâmbătă, 10 august, Sam Smith a schimbat mai multe rochii pe scena festivalului, fiind întâmpinat cu urale din partea publicului, conform Libertatea.

„Mă bucur că m-ați primit la Untold, suntem onorați să fim aici cu voi în această seară, pe acest stadion incredibil. Vă mulțumim din suflet că ne-ați primit aici pe scenă! În toate concertele, le spunem oamenilor același lucru, seara aceasta este despre un singur lucru: despre libertate. Așa că vă rugăm să vă distrați alături de noi în această seară. Mulțumim! Sper să vă placă show-ul”, a transmis artistul, care a schimbat mai multe rochii pe scenă, iar la un moment dat a purtat și o ținută cu steagul comunității LGBT.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A fost visul meu, de când eram copil, să stau pe o scenă îmbrăcat astfel”, a spus Sam Smith, care, după UNTOLD 2024 a transmis un mesaj despre România pe pagina lui oficială de Facebook. „România wow! A fost incredibil, ați sunat minunat. Vă mulțumim foarte mult pentru că ne-ați primit”.

Cu toate că artistul a fost aplaudat la scenă deschisă pentru show-ul lui, pe rețelele de socializare fanii s-au împărțit în două tabere. Unii s-au arătat încântați de prestația lui, în timp ce alții au fost deranjați de ținutele lui, de rochiile purtate.

Politica