sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova îl vinde pe Alexandru Crețu

CSU Craiova și-a dat acordul pentru transferul lui Alexandru Crețu.În urma negocierilor, Al-Wahda (Emiratele Arabe Unite) a acceptat să plătească și o sumă de 300.000 de euro.  Mijlocașul avea o înțelegere cu Mihai Rotaru, conform căreia va fi lăsat să plece în cazul în care apare o ofertă cât de cât ok pentru ambele părți, după cum notează DigiSport.

Crețu a semnat prelungirea contractului pe încă trei ani de zile. El termina vara asta, mai aveam opțiune pentru un an. A avut oferte de la două echipe din România, mi le-a arătat, erau oferte mai bune decât cea de la Craiova și apreciez mult că și-a dorit să rămână. Aveam opțiune din partea clubului pentru prelungire, dar nu vrea să fac cu forța”, spunea Mihai Rotaru, la finalul sezonului trecut.

Într-un interviu pentru revista oficială a clubului patronat de Mihai Rotaru, Alexandru Creţu a dezvăluit motivele pentru care continuă în Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au trecut trei ani de când îmbrac tricoul alb‑albastru. Acest club mi‑a intrat în suflet adânc, este un club pe care îl respect foarte mult şi unde se simte o mare tradiţie. Şi da, chiar m‑am schimbat aici, simt că am luat din spiritul oltenesc. Am devenit un jucător cu mai multă personalitate, dar clar m‑a ajutat şi nivelul echipei. Colegii mei şi mediul de aici mi‑au dat valoare. Am avut oferte şi de la alte cluburi din România, şi din afara României chiar. Dar mi‑au plăcut mult aceşti trei ani petrecuţi alături de Craiova şi împreună cu familia am hotărât că ne mai dorim încă cel puţin atâţia. Sper ca în aceşti trei ani în care voi mai juca la Ştiinţa să ne îndeplinim şi marele vis al tuturor”, a explicat mijlocașul.

Politica