sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Cristi Bălgrădean, despre perioada petrecută la CSU Craiova: „Puteam să am probleme cu suporterii”

Cristian Bălgrădean și-a adus aminte cum a ajuns la CSU Craiova, în 2014, dar și felul în care a fost nevoit să se întâlnească direct cu liderii de galerie. El spune că a fost nevoie de oameni influenți din oraș, pentru a menține o discuție decentă. Până să semneze cu formația lui Mihai Rotaru, portarul deja jucase pentru formații precum Minerul Lupeni, CF Liberty Salonta, FC Braşov, UTA Arad, Unirea Urziceni și Dinamo Bucureşti.

Cred că nea Victor și nea Giovanni erau la pușcărie. Am fost cu Dragoș Sârbu, omul lor de încredere, la Craiova. Ne-am văzut cu domnul Rotaru, la un restaurant. Mergem la birou să primim actele. Totul ok. Dar îl întreb pe Dragoș cum facem, că veneam de la câini și mergeam la olteni. Am luat mașina lui nea Giovanni, tancul ăla. Am mers cu bodyguard după noi, care a sunat pe cineva. S-au strâns liderii de galerie unde am fost noi. Liderii de galerie au fost anunțați direct, după ce am semnat. Erau oameni șmecheri din Craiova, care au girat pentru mine. Le-a zis să nu se lege de mine. Nu erau atât de mulți suporteri cum sunt acum. Erau destui, totuși. Puteam să am probleme. Ne-am întâlnit cu ei la o cafenea din Craiova. Nu am avut nicio problemă cu ei”, a spus Cristian Bălgrădean, la „UN PODCAST”.

Chiar dacă i-a fost bine la Craiova, a avut evoluții bune și era titular, Cristian Bălgrădean a ales să plece din Bănie, în speranța unui transfer în Bulgaria. El voia un salariu mai bun, iar oltenii nu și-au permis să îl plătescă pe fotbalist cu suma dorită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu am crezut că pot să plec la mai bine. Făcusem un an și jumătate bun. Eram la jumătatea celui de-al doilea sezon la Craiova. Oamenii au venit corecți, să prelungim. Am zis că nu vreau pe aceeași bani. Am vorbit cu domnul Rotaru. A zis că nu mă încurcă. Mi-a zis că pot să plec fără problemă dacă îmi găsesc echipă. A venit ofertă de la Chiajna. Am semnat cu ei pe 3 luni. Voiam să joc, pentru că puteam apoi să merg la Ludogorets”, a mai povestit portarul.

Politica