marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Un primar PSD Olt vrea sub Știrbu la parlamentare. „A renunțat la loialitate și caracter”

Primarul comunei oltene Nicolae Titulescu, Florin Gheorghe Tiutiu, vrea să fie paralamentar. El a fost ales primar din partea PSD, însă, acum, vrea să candideze pe listele PNL. Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, vorbește despre lipsă de caracater.

Primarul Tiutiu și-a anunțat alegătorii că va fi al doilea pe lista PNL Olt pentru parlamentare, sub Gigel Știrbu. Conform ziaruldeolt.ro, anunțul lui Tiutiu vine după mai bine de o lună de discuții purtate, atât cu PSD cât și cu PNL.

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat, pentru gazetanoua.ro, că liberalii au făcut aceeaşi propunere mai multor primari ai PSD, iar Tiutiu a fost singurul care a acceptat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Plecarea fostului primar PC, apoi PDL, azi PSD și în viitor PNL, era într-un fel previzibilă. A renunțat la loialitate și caracter, fiind gata să își vândă principiile pentru promisiunea unei himere.

Aceștia neavând resursă umană de calitate pe care s-o prezinte în fața alegătorilor, au bătut la ușile mai multor primari PSD din Olt, doar ca să fie respinși pe rând.

În final, au găsit o portiță deschisă, domnul Tiutiu fiind dispus să-și trădeze comunitatea și colegii pentru ambițiile sale”, a declarat Marius Oprescu.

Președintele PSD Olt a mai precizat că au existat semnale din partea edilului cu privire la mutare, însă acesta ar fi negat: „s-a jurat pe sfânta cruce, că nu pleacă”.

Oprescu a mai menționat că odată ce își va face dosarul de candidatură, Florin Tiutiu va pierde mandatul de primar.

Florin Tiutiu este primar din 2004. Primul său mandat de primar a fost câștigat de la PC, ulterior a intrat în echipa PDL, pentru a ajunge la PSD, scrie ziaruldeolt.ro.

sursa foto/ facebook PSD Olt

Politica