duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Nu a mai primit băutură și a spart geamurile unei săli de joc de noroc

Un tânăr de 23 de ani din localitatea Mătăsari Gorj, a ajuns în arestul Poliției pentru că a distrus geamul unei săli de joc de noroc. Bărbatul nu a mai primit de băut de la angajata sălii de joc, s-a enervat și a început să lovească geamurile. Femeia l-a reclamat pe tânărul recalcitrant, iar acum este în arest.

„În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoana în cauză, în identitatea unui bărbat, în vârstă de 23 de ani, din Mătăsari, persoană aflată vizibil sub influența băuturilor alcoolice, care, din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit că în timp ce se afla în fața localului, pe fondul consumului excesiv de alcool și pentru că nu a mai fost servit cu băuturi alcoolice de către gestionară, ar fi lovit cu pumnul geamul exterior al sălii de jocuri de noroc.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, spune IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și s-a ales cu dosar penal.

Politica