luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Jandarmul gorjean care s-a împușcat era cercetat pentru viol

După decesul său la spital, s-a aflat că tânărul era cercetat pentru viol de către procurorii militari

O anchetă extinsă este în desfășurare în cazul jandarmului de 24 de ani din Gorj, care s-a împușcat ieri în locuința închiriată din Timișoara. După decesul său la spital, unde a murit pe masa de operație, s-a aflat că tânărul era cercetat pentru viol de către procurorii militari, fiind vizat de o plângere depusă încă din luna trecută, conform GorjExpress.

Tânărul jandarm trebuia să înceapă tura luni dimineață. A venit la unitate, și-a luat arma și, în scurt timp, a plecat de la fața locului fără să se mai întoarcă. Deoarece locuia în apropierea Inspectoratului de Jandarmi de pe strada Ghe. Barițiu din Timișoara, un coleg a mers să verifice dacă s-a întâmplat ceva, fiind neobișnuit ca el să dispară în acest mod.

Colegul l-a găsit într-o baltă de sânge, împușcat cu arma din dotare, îmbrăcat în uniformă și întins pe patul din dormitor. A alertat imediat serviciile de urgență, iar o ambulanță l-a transportat rapid, în stare gravă, la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În data de 12 august 2024, în jurul orei 07:40, efectivele din cadrul echipajului de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofițerului, unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împușcată în zona capului. La fața locului a sosit un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor și o echipă de cercetare la fața locului, fiind sesizat și Parchetul Militar Timișoara de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.La ultima testare psihologică, jandarmul în vârstă de 24 de ani, a fost declarat apt pentru executarea serviciului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Timiș.

Politica