duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova propune un nou fotbalist talentat pentru SuperLiga României: „Eu l-am văzut pe copilul ăsta”

David Barbu este tânărul care a fost debutat la echipa mare a celor de la CSU Craiova, în partida cu Sepsi. Acesta a fost trimis în teren de Costel Gâlcă, pe parcursul meciului, și a făcut o figură frumoasă. Jucătorul i-a atras atenția și lui Sorin Cârțu. Fostul președinte al alb-albaștrilor l-a lăudat pe Barbu, pe care spune că l-a observat încă de când evolua pentru grupele de copii și juniori.

Eu aș fi vrut ca și mai demult să îl încerce (n.r. pe David Barbu). Felicitări lui Gâlcă pentru că a apelat la el. Nu era un joc simplu. Eu l-am văzut pe copilul ăsta (n.r. David Barbu) acum doi ani când au jucat finala la Târgoviște. E o coincidență. Atunci a intrat chiar în locul lui Baiaram. Pe Baiaram l-au adus special pentru finala de juniori. Atunci s-a accidentat.

A fost cel mai bun jucător al finalei respective, copilul ăsta. A dat și gol, a avut și niște acțiuni foarte bune. Poate că mai demult trebuia încercat. Măcar în situații de 15-20 de minute. Are un fizic bun. Știe. Are calitate. Să îl forțeze mai mult. Așa se cresc jucătorii tineri. Pe un fond de joc bun al echipei. Să poată și el să se implice, să îi dea încredere”, a spus Cârțu, la Fanatik

Policlinica Buna Vestire Craiova

David Barbu are 18 ani și va fi, cel mai probabil, încă o variantă pentru regula U21, în acest sezon, la CSU Craiova. El joacă pe poziția de extremă dreapta, acolo unde Costel Gâlcă mai are la dispoziție alți 3 tineri talentați: Ștefan Baiaram, Marian Danciu și Ștefan Bană. Totuși, Barbu poate fi folosit și în partea stângă a ofensivei.

Politica