luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Craioveanul Aurelian Temișan, revoltat după ce a așteptat 2 ore ambulanța

„După două ore sun din nou și mi se spune că ambulanța încă nu a plecat. Mă blochez”

În contextul scandalului major din sistemul de sănătate, care a culminat cu tragedia morților de la Spitalul Sf. Pantelimon, o vedetă din România își face publică experiența neplăcută prin care a trecut.

Aurelian Temișan, cunoscut jurat de la „Te cunosc de undeva”, a trecut printr-o experiență neplăcută. Având mulți fani, a simțit nevoia să facă publică întâmplarea, deoarece a fost nevoit să aștepte două ore pentru sosirea unei ambulanțe.

Recent, Aurelian Temișan a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita o ambulanță. I s-a comunicat că va fi contactat când echipajul va ajunge, dar, după două ore de așteptare, ambulanța nu sosise. Atunci când a sunat din nou, vedeta a aflat că ambulanța nici măcar nu plecase încă de la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am nevoie de o ambulanță, cât de repede posibil la adresa…, pentru…, simptomele sunt… După toate întrebările puse la care am răspuns, mi se spune „s-a notat, vă va suna când ajunge”. Mulțumesc politicos și aștept. Și aștept… și aștept…

După două ore sun din nou și mi se spune „ambulanța încă nu a plecat”. Mă blochez. Efectiv nu știu dacă și cum să reacționez. E strigător și revoltător. Unde e de fapt și de ce se numește SISTEMUL DE URGENȚĂ???”, a transmis Aurelian Temișan pe Facebook, potrivit VIVA.

Politica