luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Copii și tineri răniți pe șoselele Gorjului

Mai mulți tineri și copii au ajuns la spital răniți după ce au fost victime ale unor accidente rutiere. Poliția din Gorj, a intervenit la trei evenimente rutiere în județ. O mașină și un tractor s-au izbit, pe sensul de mers către Târgu Jiu, iar 4 pasageri, printre care doi minori de 6 și 7 ani, un pasager de 15 ani și un tânăr de 26 de ani, au ajuns la spital.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 44 de ani, din orașul Anina, județul Caraș Severin, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din capul tractor și semiremorcă pe D.N. 66 – Bumbești-Jiu, din direcția localității Petroșani către Târgu Jiu, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar în fața sa, condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 35 de ani și a altor 4 pasageri în vârstă de 15, 6, 7 și 26 de ani, care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu pentru acroradrea de îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, transmite Poliția din Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O altă tânără în vârstă 18 ani a ajuns la spital după ce a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un copac în orașul Tismana. Alte două mașini s-au izbit în Bumbești-Jiu, iar o femeie a ajuns la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Târgu Jiu pentru a primi îngrijiri.

„În noaptea de 12 spre 13 august 2024, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că pe DJ 672 A, din orașul Tismana, ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o tânătă, în vârstă de 18 ani, din Târgu Jiu, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ 672 A Tismana, din direcția Mânăstirea Tismana către orașul Tismana, într-o curbă ușoară la stânga, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac, autoturismul fiind ulterior proiectat pe celălalt sens de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea tinerei de 18 ani și a unei alte pasagere din autoturism, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 39 de ani, din Bumbești Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DC2A Tetila, la intersecția cu DN66 Bumbești-Jiu, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 36 de ani, din Aninoasa, care se deplasa din direcția localității Târgu Jiu către Petroșani.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei, pasageră în cel de-al doilea autoturism, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, spune IPJ Gorj.

Politica