marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Accident cu victime la ieșirea din Craiova. Traficul, afectat

Update/ Potrivit Poliției, un bărbat, de 34 de ani, cetățean străin, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Craiova către Slatina, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a intrat în coliziune cu un TIR. Din impact, TIR-ul a acroșat un al doilea autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din Craiova.

„La fața locului s-au deplasat și echipaje de prim ajutor din cadrul ISU Dolj și SAJ Dolj, cetățeanul străin, bărbatul de 59 de ani, dar și o femeie de 60 de ani, pasageră în autoturismul acestuia din urmă au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru ceilalti doi conducători auto urmând a le fi recoltate mostre biologice”, arată IPJ Dolj.

Una dintre victime rămăsese încarcerată. A fost scoasă de echipajele ISU Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„In acesta dimineata am intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o autospeciala de descarcerare,o ambunalta terapie intensiva mobila, o ambulata SMURS si ambulanta SAJ, la un accident rutier in urma caruia au rezultat trei victime dintre care una incarcerata ( inconstienta) si doua victime constiente cooperante cu leziuni din accident transportate la spital. S-a lucrat pentru descarcerarea victimei, ulterior transportul acesteia la spital”, conform ISU Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal vătămare corporală din culpă, și continuă cercetările în acest caz.


Stire initiala

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini și un autocamion a avut loc în această dimineață, pe DN 65, la ieșirea din Craiova către Slatina.

În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care una este încarcerată, anunță centrul INFOTRAFIC al Poliției Române. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în creștere. 

Revenim!

sursă foto: Facebook/Info Trafic Craiova și Dolj

Politica