joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru face anunțul momentului la Craiova: „Avem două oferte pentru Mitriță”

Mihai Rotaru a făcut anunțul momentului, după meciul dintre Sepsi și CSU Craiova. Patronul alb-albaștrilor a dezvăluit faptul că are deja două oferte de transfer pentru Alex Mitriță. Mijlocașul este dorit în zona Golfului și este tentat să plece din Bănie în următoarea perioadă. Oltenii speră să îl convingă pe fotbalist să rămână, măcar încă un sezon, pentru a pune umărul la câștigarea campionatului.

Mitriță trebuie felicitat pentru că a jucat în seara asta, pentru că are propunere de contract din afară. Am avut o înțelegere că vom sta la masă (n.r.- negocierilor). El are un contract bun pe trei ani din zona Golfului. A jucat cu riscul de a se accidenta. Nu e ușor să lași câteva milioane de euro.

Universitatea Craiova supraviețuiește. Nu s-a pus problema așa (n.r.- să plece gratis). Avem ofertă. Avem două oferte din afară, dar una e și cu salariul pe masă. Oferta e venită de câteva zile. Alex nu mai are 20 de ani, face 30 de ani”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea Fotbal Club.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Chiar dacă finanțatorul clubului consideră că CSU Craiova supraviețuiește și fără Alex Mitriță, situația s-ar complica destul de tare dacă vedeta echipei va pleca. Alb-albaștrii au fost dependenți de evoluțiile bune ale mijlocașului, în sezonul trecut, dar și în startul acestei ediții de campionat. Dacă vor titlul, craiovenii trebuie să aibă la dispoziție cei mai buni jucători.

Politica