joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Jandarm împușcat cu arma din dotare

Medicii efectuează manevre de resuscitare în încercarea de a-i salva viața

Update: Bărbatul era din Gorj.

Un jandarm în vârstă de 24 de ani, care s-ar fi împușcat în cap cu arma din dotare luni, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Timișoara. Acolo, medicii efectuează manevre de resuscitare în încercarea de a-i salva viața. În acest caz, a fost sesizat Parchetul Militar Timișoara.

„Tânărul a fost adus la UPU în stare foarte gravă. Ştiu că se efectuează manevrele de resuscitare pentru a i se salva viaţa”, a declarat, pentru AGERPRES, şeful UPU a Spitalului Judeţean Timişoara, dr. Mihai Grecu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit unei informări a IJJ Timiş, luni dimineaţa, în jurul orei 07,40, efectivele din cadrul echipajului de intervenţie din cadrul Inspectoratului, observând că un coleg nu s-a prezentat la serviciu, s-au deplasat la adresa subofiţerului, unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împuşcată în zona capului. „La faţa locului a sosit un echipaj SMURD cu un medic pentru acordarea măsurilor de prim ajutor şi o echipă de cercetare, fiind sesizat şi Parchetul Militar Timişoara. În prezent, starea lui este gravă„, arată IJJ Timişoara.

Politica