miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Cascadoria lui Tom Cruise de la Jocurile Olimpice, dezbătută de fani

Apariția lui Cruise fusese deja prezisă de unii fani, deoarece el a fost văzut de mai multe ori la Paris

Cascadoria impresionantă a lui Tom Cruise de la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a stârnit reacții mixte din partea telespectatorilor și fanilor, conform The Independent.

Pentru a celebra transferul organizării Jocurilor Olimpice de la Paris la Los Angeles, unde se vor desfășura în 2028, actorul din „Misiune: Imposibilă” a realizat o coborâre spectaculoasă de pe acoperișul Stade de France. El a aterizat în mijlocul mulțimii de fani, înainte de a urca pe o motocicletă și de a părăsi stadionul ținând în mână drapelul olimpic, conform Digi24.

Un videoclip preînregistrat l-a arătat apoi pe actorul de 62 de ani, cunoscut pentru faptul că își execută personal toate cascadoriile, călătorind prin Paris, urcând într-un avion și, ulterior, sărind cu parașuta pentru a ateriza lângă semnul Hollywood din Los Angeles.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În altă parte a ceremoniei de închidere, muzicienii americani Billie Eilish și H.E.R. au interpretat pentru a evidenția talentul californian, în timp ce piesa „Can’t Stop” a trupei din Los Angeles, Red Hot Chili Peppers, a fost difuzată în timpul momentului „Misiune: Imposibilă” al lui Cruise.

Apariția lui Cruise fusese deja prezisă de unii fani, deoarece el a fost văzut de mai multe ori la Paris în ultimele două săptămâni, susținând echipa SUA în ștafeta de înot și urmărind-o în acțiune pe gimnasta americană cu mai multe medalii Simone Biles. Pe rețelele de socializare, unii fani au sugerat că această cascadorie de la JO 2024 a fost puțin prea previzibilă.

Alții au fost uimiți de cascadoria în stilul „Misiune: Imposibilă”, iar un spectator a scris: „[Cruise] a făcut toate cascadoriile sale preferate, a sărit de pe o clădire, a mers cu motocicleta, a alergat puțin, s-a cățărat puțin și, bineînțeles, a sărit dintr-un avion. Un supercut Misiune: Imposibilă”.

Alții au observat diferența dintre deciziile artistice ale părții franceze față de partea americană, un utilizator de X/Twitter glumind: „Franța: «A fost frumos, să facem niște artă și niște chestii ciudate pentru a închide spectacolul și va fi frumos»”.

Spectatorii au fost auziți țipând când l-au zărit pe Cruise stând pe vârful stadionului, îmbrăcat într-o geacă de piele și mănuși, înainte de a se lăsa cu ușurință la sol. Momentul a fost, de asemenea, o acțiune bună pentru promovarea viitorului film „Misiune: Imposibilă – Răzbunarea Morților Partea a Doua” al lui Cruise, care va fi lansat în luna mai a anului 2025 și va marca a opta oară când actorul joacă în franciză, începând din 1992.

La scurt timp după cascadoria lui Cruise, Paramount Pictures, care produce franciza „Misiune: Imposibilă”, a posta o declarație de presă în care i-a mulțumit actorului pentru contribuția sa la industria cinematografică – înainte de a face aluzii la aspecte din viitorul film. „Ceremonia de închidere de astăzi ne-a adus un alt moment incredibil din partea lui Tom Cruise, unul care ne face să ne amintim de multe altele anterioare. Indiferent de misiune, el a acceptat-o mereu”, precizează Paramount Pictures.

„Dorim să profităm de această ocazie pentru a-i mulțumi lui Tom pentru tot ceea ce a făcut pentru industria cinematografică și pentru formele noastre de artă, atât ca actor, cât și ca producător”. Mai arată declarația studioului. Cruise a răspuns postării Paramount Pictures de pe rețeaua X: „Sunt incredibil de mândru de tot ceea ce am realizat împreună. Aștept cu nerăbdare să împărtășim următoarea noastră Misiune!”.

Politica