miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Accident mortal pe DEx12 Craiova-Pitești

Oamenii legii olteni au intervenit la un accident mortal care a avut loc pe Drumul Expres Craiova-Pitești, în afara localității Slătioara. În evenimentul rutier au fost implicate o mașină și un camion. Mașina era oprită pe marginea drumului pentru o posibilă defecțiune, iar șoferul camionului, un bărbat de 51 de ani din București, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de autoturism. Șoferul mașinii a murit pe loc.

„La data de 12 august a.c., în jurul orei 11:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în afara localității Slătioara, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism, ce ar fi fost oprit pe acostament și un autocamion, condus de către un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din municipiul București, a decedat, iar alte trei persoane, pasagere în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, spune Poliția Olt.

Alte rrei persoane pasagere în mașină au ajuns rănite la spital. Șoferul camionului nu consumase alcool. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Politica