sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

PSD Mehedinți, susținere pentru Ciolacu la președinție

Social-democrații mehedințeni au votat, sâmbătă, rezoluția privind susținerea candidaturii președintelui Marcel Ciolacu. Ei îl susțin și pentru un nou mandat la conducerea partidului.

„Un număr de peste 500 de membri ai Organizației Județene a Partidului Social Democrat (PSD) au participat sâmbătă, 10 august, la Conferința Județeană PSD Mehedinți, cu scopul de a stabili delegații care vor participa la Congresul Național al PSD, programat pentru data de 24 august 2024. Totodată, în cadrul evenimentului, a fost votată rezoluția privind susținerea candidaturii președintelui Marcel Ciolacu și a moțiunii domniei sale pentru un nou mandat la conducerea Partidului Social Democrat”, a precizat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.

Social-democrații mehedințeni au făcut și o analiză a alegerilor locale și europarlamentare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„PSD Mehedinți a obținut un scor politic istoric, ceea ce clasează Organizația pe locul al III-lea la nivel național și pe locul al V-lea în ceea ce privește voturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. PSD Mehedinți a câștigat 50 de primării din 66, are majoritate în Consiliul Județean Mehedinți și Consiliul Local al Municipiului Drobeta Turnu Severin. Aceste cifre reprezintă încrederea pe care cetățenii din Mehedinți o au în noi și în valorile pe care le promovăm. Fiecare vot, fiecare victorie este o dovadă a faptului că oamenii cred în capacitatea noastră de a le îmbunătăți viața, de a dezvolta comunitățile în care trăiesc și de a asigura un viitor mai bun pentru toți.Avem datoria de a demonstra că încrederea acordată nu a fost în zadar. Trebuie să continuăm să muncim împreună, să ne ascultăm cetățenii și să acționăm în interesul lor. Am demonstrat în ultimii ani că în administrație trebuie să muncim în fiecare zi și o vom face în continuare”, a mai menționat Aladin Georgescu.

La Congresul PSD din data de 24 august organizația din Mehedinți trimite 53 de delegați.

Politica