sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Incendiu în Dealul Viilor

Incendiu în zona Dealul Viilor din Drobeta Turnu Severin. Focul a izbucnit la vegetația uscată. Pompierii mehedințeni mobilizați să stingă focul sunt ajutați de colegi din Caraș-Severin și ISU Gorj.

„Echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un ATV pentru limitarea și stingerea acestuia.
De asemenea, forțele de intervenție au fost suplimentate cu efective din turele libere pentru a răspunde tuturor solicitărilor.
Pentru buna coordonare a intervenției, la nivelul ISU Mehedinți s-a activat și grupa operativă. În sprijin, au ajuns la locul intervenției și două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Caraș-Severin și ISU Gorj”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

Aceștia reamintesc că oamenii sunt obligaţi să respecte normele privind protecția mediului care interzic arderea vegetației uscate.
„Vă atenționăm cu privire la faptul că folosirea focului deschis în spații deschise este o acțiune periculoasă, atât pentru cetățeni, cât și pentru mediul înconjurător, deoarece flăcările se pot propaga într-un timp foarte scurt și pot afecta culturile agricole, locuințele, fondul forestier sau, în cele mai grave situații, pot provoca și victime”, arată ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica