duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Oltean arestat pentru trafic de ciuperci halucinogene

Un bărbat din Olt a fost arestat pentru 30 de zile pentru trafic cu ciuperci halucinogene. El este cercetat de procurorii pentru că în luna iunie a procurat și vândut drogurile consumatorilor din județul Olt. Acesta vindea ciuperci halucinogene prin intermediul rețelelor de socializare, iar mai apoi, le livra.

”Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în luna iunie 2024, aceasta ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de mare risc (ciuperci halucinogene) către consumatori, din județul Olt.

Persoana în cauză ar fi realizat contactul cu clienții prin intermediul unor rețele de socializare, iar după stabilirea cantității și metodei de plată, livrarea s-ar fi efectuat direct sau prin plasarea în sistem easybox.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate cantități de fragmente vegetale și de substanță solidă, de culoare maro, un cântar de precizie, mai multe obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La data de 7 august a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore”, au spus procurorii olteni.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc.

Politica