marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Se redeschide circulația pe Valea Oltului

Pentru siguranța participanților la trafic, banda destinată sensului Sibiu – Râmnicu Vâlcea va rămâne închisă

CNAIR anunță că începând de astăzi, 7 august 2024, ora 20:00, circulația pe DN7, sectorul dintre localitățile Boița și Lazaret, va fi redeschisă publicului. Traficul va putea circula atât ziua, cât și noaptea, 24 de ore din 24.

Decizia de redeschidere a fost posibilă datorită finalizării lucrărilor de defrișare necesare pentru construirea drumurilor tehnologice, esențiale pentru execuția forajelor geotehnice în cadrul proiectului de construcție a secțiunii 2 a autostrăzii Sibiu – Pitești, Boița – Cornetu.

Pentru siguranța participanților la trafic, banda destinată sensului Sibiu – Râmnicu Vâlcea va rămâne închisă pe sectorul între km 242+400 și km 245+400. Circulația se va desfășura în ambele sensuri pe cele două benzi destinate sensului Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, reamintim că începând cu 9 august 2024 expiră perioada de ridicare temporară a restricției pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată de peste 7,5 tone pe DN1, între Ploiești și Brașov. Circulația pe acest sector va reveni la reglementările prevăzute de Ordinul comun MT-MAI nr. 647/127/2016.

Politica