luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Sabrina Voinea se retrage definitiv din sport. Anunțul a fost făcut de mama tinerei

Mama gimnastei Sabrina Voinea a anunțat retragerea definitivă din sport a fiicei sale. Fosă gimnastă, Camelia Voinea, a răbufnit după ceea ce a fost numit în mediul online „jaful american de la Jocurile Olimpice”. Mai exact, mama sportivei a postat câteva imagini pe contul de facebook prin care probează că Sabrina nu a depășit covorul la niciuna dintre diagonalelele efectuate în cadrul exercițiului de la sol.

Sabrina nu a ieșit din covor la nici o linie acrobatică, sunt toate aici, merita medalie! Noi astăzi aici am întrerupt gimnastica, pentru drepturile noastre nu se zbate nimeni! Vă iubim infinit pe toți cei care ne-ați susținut! Atât am putut suporta!”, a transmis mama sportivei pe facebook.

Sabrina Voinea a fost penultima în finală.Antrenorii acesteia au făcut o contestație, dar nu s-a produs nicio schimbare. Ea a încheiat competiția pe locul 5, după Ana Maria Bărbosu, care a primit tot 13.700, dar departajarea s-a făcut la nota de dificultate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După cum aţi văzut, la bârnă am mers puţin mai slab, dar după aia m-am adunat foarte bine la sol, mi-am făcut solul cât am putut eu de bine, mi-au ieşit liniile acrobatice, mi-a ieşit artistica. A fost cel mai bun sol, a fost mai bun ca la Europene şi ca la Mondialele de anul trecut. Dar nici nu ştiu exact să vă spun ce s-a întâmplat. Da, mă simt nedreptăţită, pentru că ştiam că meritam o notă mult mai mare”, a declarat Sabrina Voinea plângând.

Politica