luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Reținut pentru că a furat geanta unei femei

Un bărbat de 55 de ani din Iași a fost reținut de Poliția Dolj pentru că a furat geanta unei femei din Craiova. Astfel, el ar fi intrat într-un magazin din Craiova și i-a furat geanta femeii unde se aflau bunuri în valoare de 4.000 de lei.

„În fapt, în cursul zilei de 05 august a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie de 52 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în seara zilei de 04 august a.c., în timp ce se afla în incinta unei societății comerciale, persoane necunoscute ar fi pătruns în interior, de unde i-ar fi sustras geanta personală în care se aflau mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4.000 de lei.

În urma cercetărilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 55 de ani din județul Iași, bănuit de comiterea faptei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a fost condus la sediul unităţii pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, spune IPJ Dolj.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica