marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Mașină de 90.000 de lei căutată de autoritățile din Norvegia, descoperită la Calafat

Polițiștii de frontieră de la Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin au descoperit și confiscat, o mașină în valoare de aproximativ 90.000 lei, aflată în atenția autorităților din Norvegia. La volanul mașinii era un tânăr de 18 ani de origine Siriană care voia să intre în România.

„La data de 05.08.2024, în jurul orei 08.26, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin s-a prezentat la control, pe sensul de intrare în țară, un cetățean sirian, în vârstă de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism, cu număr de înmatriculare specific Olandei.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul marca Hyundai, model Kona, figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Norvegia, din data de 27.10.2023. Autoturismul, estimat la o valoare de aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, spun Polițiștii de frontieră de la Calafat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Politica