duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Contre de la distanță între Mitriță și un fost antrenor de la CSU: „Leul nu se întoarce când câinii mici latră”

Oboseala și-a spus cuvântul în cazul jucătorilor de la CSU Craiova, după eliminarea din Conference League. Trupa din Bănie a scos doar un egal, pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești. După acea partidă, Alex Mitriță s-a plâns de faptul că lotul se resimte și a cerut pauză.

Cu siguranță, nu. Sunt aici, încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici. Nu discutăm asta. Când va fi o ofertă clară, vom discuta. Important e că nu am pierdut, am luat un punct și sper să avem o zi, două libere să ne reîncărcăm. Am simțit oboseala în teren. Petrolul nu știu dacă a legat patru-cinci pase, a stat mai mult în defensivă. Am încercat să îi desfacem, dar nu am putut.  Ne axăm pe campionat, nu am pierdut în seara asta, nu trebuie să fim așa triști. Am scos un punct”, a spus Alex Mitriță.

Declarația vedetei de la CSU Craiova l-a deranjat pe un fost antrenor al alb-albaștrilor. Basarab Panduru, secund în Bănie în mandatului lui Laurențiu Reghecampf, l-a taxat pe Mitriță: ,,Te aștepți la orice, numai zile libere să nu ceară. Băi, e începutul de campionat!”, a răbufnit Basarab Panduru, la Prima Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fotbalistul nu a rămas dator și a transmis și el un mesaj pentru cei care au contestat felul în care s-a prezentat la meci sau pentru declarațiile făcute: Concret, pe Instagram, la story, Mitriță a postat mesajul „Leul nu se întoarce când câinii mici latră”.

Politica