marți, octombrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu are toate șansele să ajungă parlamentar

Cunoscutul om de afaceri Vicenţiu Mocanu a reuşit să obţină un scor foarte bun, comparativ cu toţi candidaţii AUR la funcţiile de primar de municipiu reşedinţă de judeţ din ţară.

Dar nu acesta este motivul principal pentru care partidul lui George Simion are nevoie, în alegerile din 1 Decembrie, de candidatura lui Vicenţiu Mocanu la Parlament.

Alegerile de la final de an se vor succeda rapid, cu două tururi pentru prezidenţiale, iar între cele două va fi scrutinul pentru Parlamentare. Este prima dată în ţara noastră când electoratul este chemat la urne trei duminici consecutive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este nevoie de o mobilizare exemplară pentru a aduce electoratul la vot mai ales din partea unui partid ce nu are structura de primari în ţară, de preşedinţi de Consilii Judeţene şi de un activ imens de sinecurişti cum au cei din PSD şi PNL.

În Vâlcea, mare parte din structura de oameni experimentați în secțiile de votare, dar şi de oameni care fac campanie pe străzi, de la om la om, este strict legată de Vicenţiu Mocanu.

Aceste echipe, plus cea care a reuşit să obţină un scor excelent la consiliul municipal din Râmnicu Vâlcea, obţinând doar un mandat de consilieri mai puţin decât PNL, este strict legată de Vicenţiu Mocanu.

Structura media care a susţinut campania sa, vorbim de media naţională, locală şi regională este legată tot de acest om.

Adică sunt oameni care s-au implicat şi care s-ar implica în campanii electorale, dar şi în campaniile de strângere de semnături pentru candidatuiri, dacă îl au vector şi lider. Este un bun comunicator şi un om care poate prezenta electoratului, oricând, un plan adaptat pentru judeţ, de propuneri legislative viabile şi oportune, un plan poate diferit de al liderului George Simion, sau suplimentar acestuia, dar care poate capacita la maxim electoratul nemulţumit de policticile duse de guvernele PSD-PNL din ultimii ani.

Chiar şi din rândul tinerilor sau a electoratului indecis, un segment important va veni la urne dacă are şansa să voteze  un candidat pe care-l cunosc şi l-a susţinut în locale.

Alegerile se câştigă cu: bani, oameni implicaţi, publicitate favorabilă, notorietate şi imagine a candidaţilor.

Vicenţiu Mocanu încă nu a confirmat dacă doreşte să candideze pentru un post de parlamentar.

Campania de strîngere de semnături pentru candidaturile la prezidenţiale şi parlamentare a început deja de două zile.

AUR poate profita de luptele interne din PSD şi PNL pentru locurile eligibile de pe liste şi de realitatea că aceste două formaţiuni vor stabili aceste liste târziu. Dacă AUR anunţă mai repede candidaţii, dacă îi stabileşte, dacă intră în o precampanie bine pusă la punct având deja echipele formate poate câştiga suplimentar minim 5 % din voturi. Aşa spun toţi cei ce au experienţă în alegeri.

Iar George Simion este singurul lider de partid din ţară care poate stabili şi decide, încă de pe acum, cine vor fi capii de listă din fiecare judeţ pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Rămâne de văzut dacă va fructifica acest avantaj!

Politica