luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Cel mai rapid poștaș din România e vâlcean

Orașul Iași a devenit Capitala poștașilor! Marșul curajului, perseverenței și spiritului de echipă a adunat peste 500 de poștași la Iași, la Marșul Factorilor Poștali – ediția 44.

Compania Națională ”Poșta Română” și Fundația ,,Poșta Română” au adus, din nou, în același loc peste 500 de poștași care au participat la Marșul Factorilor Poștali, ediția a 44-a, organizată, după 28 de ani, la Iași, în perioada 2-4 august.

Pe un traseu de 7.000 de metri pentru bărbați și 3.000 de metri pentru femei, 42 poștărițe și 42 de poștași, câștigătorii etapelor județene ale Marșului din cele 41 de județe și din București au pornit, sâmbătă, 3 august, din fața Școlii Primare Gh. Asachi, pe bulevardul Ștefan cel Mare, în întrecerea constanței și stabilității.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost premiați cei mai rapizi poștași, însă s-au acordat și premii speciale, pentru cel mai vârstnic participant, cel mai tânăr, dar și cel mai tehnic dintre factori. Cel mai rapid poștaș din România a fost desemnat Claudiu Costescu, vâlcean din Horezu, cel care nu este la prima performanță și care a reprezentat întreaga Regiune Oltenia.

Politica