vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Oshima a cucerit deja pe cine trebuie la CSU Craiova: „Vom avea un mijloc aglomerat”

Oshima pare că deja s-a integrat foarte bine la CSU Craiova. Japonezul se simte liber în Bănie, atunci când intră pe teren, alături de colegii lui. Tehnica îl va ajuta să le câștige repede simpatia suporterilor, așa cum a făcut-o deja cu patronul echipei, după doar două apariții în tricoul alb-albastru.

Mihai Rotaru a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Oshima, după partida cu CFR Cluj. Mijlocașul l-a impresionat pe finanțatorul de la CSU Craiova, care a făcut transferul japonezului la insistențele lui Costel Gâlcă, nu pentru că așa l-ar fi sfătuit analiștii pe care îi are alături de ani de zile.

„Un jucător foarte bun. Verticalizează, joacă repede, foarte agresiv. Recuperează mult, vede jocul, se uită în stânga și pasează în dreapta. Vom avea un mijloc aglomerat cu Screciu, Crețu, Oshima, Anzor și după vin și cei din față ca Mitriță, Lyes Houri.  Atât Anzor, cât și Oshima caută mingea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aleargă foarte mult, cifrele sunt de cupele europene la majoritatea jucătorilor în ceea ce înseamnă metri pe minut, high intensity, sprinturi. Mitriță la meciul cu Maribor a spart toate top-urile pe ce înseamnă high intensity și sprinturi. Se ridică nivelul echipei și din acest punct de vedere, pentru că aveam calitate”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

Politica